detaliuStart MENIU DREAPTA

MENIU DREAPTA

DE CE COR ?

  • 1
    Cântând împreună manifestăm unitatea in diversitate. Fiecare voce își are rolul și locul ei, aducându-și aportul într-un sunet unic al cuvântului, al armoniei și al întregii partituri.
  • 2
    Dorim ca ceea ce am primit să punem împreună, pentru a oferi împreună. „Totul vine de la Tine și din mâna Ta primim ce Îți aducem.” (1 Cronici 29:14).
  • 3
    Aportul fiecăruia la re-crearea aceleiași muzici ne aduce împreună în părtășie unii cu alții.

IMPRESII IN TIMP

"Privind în urmă, la perioada de când am intrat în cor până în prezent, observ cu bucurie o schimbare importantă, ce îmi va influenţa in totalitate viitorul muzical: am învăţat să mă gândesc mai profund la ceea ce cânt, la mesajul pe care, atât cuvintele cât şi muzica, mi-l transmit într-o deplină armonie!”
Elisei Ștefănescu, Tenor
"Pentru mine, Corul Evanghelic înseamnă oportunitatea ca impreună cu tineri de vârsta mea, să formez un "buchet" frumos pentru Domnul nostru. Frumusețea acestui "buchet" este dată de muzica insuflată de EL, prin noi."
Andrei Ologeanu, Tenor
"Şi cei ce cântă şi cei ce joacă strigă: „Toate izvoarele mele sunt în Tine.”
Să-L am pe El ca temă a cântecului meu de la cea dintâi pagină a repertoriului, până la cea din urmă…aceasta este una dintre minunile pe care le-am trăit în ultimii 5 ani, alături de Corul Evanghelic. Am fost binecuvântată în tot acest timp prin cântări și prin cei alături de care le-am cântat, indiferent dacă ne aflam pe holul unui spital, în mașini, în drumul de întoarcere de la vreo evanghelizare sau pe o scenă frumos aranjată.
Am primit și continui să primesc mult har prin acest grup, iar rugăciunea mea este ca, prin orice facem, să ducem mai departe Numele Lui, al Celui ce este Vrednic!"
Ani Bălăceanu, Alto
"Îi mulțumesc Domnului că m-a adus în acest grup, cu care împărtășesc plăcerea de a-I da slavă și pentru prieteniile bune și curate pe care le-am descoperit. Aici am experimentat încă odată, și mai puternic, versetul din Matei 18: 19. Afectată fiind de suferința temporară a mamei, dar cu ei îmbărbătându-mă și susținându-mă în rugaciune, Domnul ne-a ascultat mijlocirile și mama s-a însănătoșit în scurt timp. Nu suntem doar un cor, suntem frați, prieteni și mă bucur că sunt aici."
Sabina Ene, Sopran