• CÂNTĂRI DE NICOLAE MOLDOVEANU

CÂNTĂRI DE NICOLAE MOLDOVEANU  -  Vrednic e Mielul! - CLICK AICI PENTRU DETALII
CÂNTĂRI DE NICOLAE MOLDOVEANU - Vrednic e Mielul!
Inestimabila moştenire muzicală şi duhovnicească lăsată de Dumnezeu bisericii româneşti prin cântările lui Nicolae Moldoveanu ne-a atras din ce în ce mai mult în ultimii ani spre a pune preţ pe ceea ce este al nostru, unic, valoros, testat în circumstanţe grele, o bogăţie de laudă plină de semnificaţie şi de adevăr etern.

Albumul de faţă se adresează oricărui român în inima căruia Dumnezeu a pus gândul eternităţii şi dorim ca el să cheme, să inspire, să încurajeze si să dea motivaţie pentru o viaţă autentică de închinare, predate lui Dumnezeu.

PRET: 15.00 RON                           

Cum comand?
Poți comanda CD-urile noastre prin intermediul formularului de contact. Lasă-ne un mesaj cu titlurile și cantitatea dorită, numărul de telefon și adresa poștală și ți le vom trimite acasă.

Descarcă CD-ul online:
Acum poți comanda și descărca CD-ul din următoarele magazine online.
Fă click pe „Detalii aici” pentru a fi direcționat către magazinul dorit: - CLICK AICI PENTRU DETALII
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
 - CLICK AICI PENTRU DETALII
IMPRESII
"În avalanşa actuală de muzică creştină marcată de influenţe străine şi lipsită de conţinut spiritual veritabil, cântările fratelui Nicolae Moldoveanu continuă să inspire şi să înalţe inimile care-L iubesc pe Domnul. Aceste cântări prind aripi în interpretarea deosebită a Corului Evanghelic. Simplitatea cântului şi orchestraţia lipsită de artificii, căldura armoniilor şi a vocilor, precum şi inimile bune din care ţâşnesc cântările, pun în valoare mesajul duhovnicesc al acestor imnuri. Recomandăm cu căldură CD-ul corului Evanghelic, condus de fratele Emanuel Bălăceanu."
Iosif Lazăr, Editura Comorile Harului, Deva


"Colaborarea cu Corul Evanghelic a însemnat o mare bucurie pentru mine. Mi-au plăcut în mod deosebit aranjamentele pieselor şi am apreciat foarte mult seriozitatea şi dedicarea cu care corul şi orchestra au conlucrat în a întâmpina cerinţele muzicii, precum şi preocuparea pentru a fructifica valoarea mesajului cântat."
Nelu Moţ, solist („Te prind fiori”)


"Când am auzit de acest proiect, am simţit o mare bucurie, întrucât de mult timp mi-am dorit să văd realizându-se un album cu cântari duhovniceşti frumos cântate, dar mai ales cu compoziţii ale fratelui Nicolae Moldoveanu. Mă simt onorat că am fost oaspete la acest proiect şi am apreciat foarte mult unitatea şi dăruirea pe care le-am simţit lucrând alături de ceilalţi participanţi. Dorinta mea, şi cred că şi a celor care au iniţiat acest proiect este ca acest album să facă bucurie Cerului şi multe suflete să fie conştiente de păcat, eliberate şi zidite (edificate)."
Ovidiu Leonaş, orgă


"Înregistrarea acestor preţioase Cântări de Nicolae Moldoveanu mi-a oferit oportunitatea de a medita şi experimenta mai profund comorile nesfârşite de har ale Domnului nostru. Rugăciunea mea este ca ele să se reverse în inima fiecărui ascultător."
Filip Iorgulescu, bariton


"Am crescut cu cântările lui Nicolae Moldoveanu, l-am şi cunoscut personal, astfel încât, atunci când am aflat pentru prima oară despre acest proiect, am fost foarte încântată şi mi-am dat tot interesul ca el să devină realitate. A fost pentru mine o provocare, atât din punct de vedere muzical, cât şi ca timp şi energie investite, însă mi-a fost, în aceeaşi măsură, o rază de soare într-o perioadă nu tocmai uşoară. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru acest album şi doresc ca el să aducă un strop de lumină în viaţa şi în inima tuturor celor care îl vor asculta."
Cristina Toma, alto


"Cele şase zile petrecute în acest proiect au fost, pe cât de solicitante, pe atât de pline de bucurie şi recunoştinţă pentru Dumnezeu, Cel care a făcut posibilă realizarea lui. Precedate de o lună de repetiţii, imprimările au fost pentru corişti şi instrumentişti o experienţă unică, atât prin provocările tehnice, cât şi prin unicitatea mesajului, frumuseţea muzicii şi bucuria comuniunii în cântare. Doresc din toată inima ca, pe calea muzicii, aceste piese inspirate din Cuvântul lui Dumnezeu să transforme vieţi şi să fie, în acelaşi timp, o inspiraţie şi o încurajare pentru toţi muzicienii creştini din România."
Emanuel Bălăceanu, dirijor